Cools Metaalhandel: uw ijzerwarenspecialist in West-Vlaanderen!

Cools Metaalhandel is uw groothandel in ijzer- en staalschroot gevestigd in Oostende.

U kunt bij Cools Metaalhandel terecht voor een breed aanbod aan diensten in ijzerwaren en voor de aankoop en verkoop van oude metalen. Met meer dan 45 jaar ervaring is Cools Metaalhandel uw ideale partner voor de recuperatie en verwerking van uw metaal of ijzer.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de ophaling van oude metalen? Cools Metaalhandel komt graag bij u langs om oude metalen op te halen. Deze diensten worden aangeboden aan professionelen en particulieren in de regio van West-Vlaanderen. U kunt ook bij Cools Metaalhandel terecht voor:

  • recuperatie en verwerking van metaal en ijzer
  • containerdienst voor schroot
  • aankoop en verkoop van oude metalen
  • schroothandel
 

Cools Metaalhandel biedt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de klantvriendelijke en servicegerichte sfeer kunt u er bovendien altijd terecht voor hulp en advies. Cools Metaalhandel is open van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn ze open van 07.00 uur tot 12.00 uur.

 

Wenst u meer informatie over de diensten van Cools Metaalhandel? Aarzel dan niet om contact op te nemen door te bellen of te mailen.

Bel ons!